Planerade valpkullar 2023

Intresseanmälan för valp är nu öppen

Kokos och Bilbo

(Intresseanmälan öppen)

Till våren 2023 hoppas vi att det blir valpar för Kokos och Bilbo. Kokos är en tillgiven och klok tjej och är en fantastisk mamma och har givit oss flera fina valpar, bland andra Iris och Tessy. Kokos är 48 cm hög och väger 14 kg. Bilbo är en härlig social och världsvan kille och väger 12,6 kg och har en mankhöjd på dryga 43 cm.

Valparnas förväntade färg är vit, creme, aprikos, röd, brun och svart och kan vara både enfärgade och tvåfärgade.

Flisan och Bilbo

(Intresseanmälan öppnar efter årsskiftet)

Vi hoppas på valpar sen vår/sommar 2023 mellan Flisan och Bilbo. Flisan är en aktiv och mycket social och trevlig hund. Flisan är 44 cm hög och väger ca 8 kg.  Bilbo är en härlig social och världsvan kille och väger 12,6 kg och har en mankhöjd på dryga 43 cm.

Valparnas förväntade färg är creme, aprikos, och röd och kan vara både enfärgade och tvåfärgade.

Intresseanmälan

För att anmäla ert intresse för en valp, fyll i kontaktformuläret som finns nedan när anmälan är öppen. Efter att intresseanmälan skickats in väljs lämpliga valpköpare ut. Det är alltså inte de först inskickade anmälningarna som får valp utan tänk hellre på att göra en bra beskrivning av er och hur ni tänkt ert liv med valp och vuxen hund.

När du fått en bekräftelse av mig att du har en plats på väntelistan betalas en depositionsavgift på 4000 kr in och du har nu tingat en valp från denna kull (under förutsättning att det föds tillräckligt många valpar förstås). Om valparna inte räcker till så återbetalas depositionsavgiften alternativt kan du bli erbjuden att få bli flyttad till en framtida kull.

Tack för ditt intresse!

Är du intresserad av en valp från oss så läs igenom vad som gäller vid köp av valp och fyll sedan i formuläret nedan (skrolla ner en bit) och skicka in det. Skicka bara in formuläret om du har tänkt igenom beslutet och verkligen kan ta emot en valp från just denna kull. Valparna kommer att vara redo att flytta till sina nya hem i mitten av maj någon gång.
De frågor som kommer att finnas i formuläret är:

  • Beskriv vad som gjort att du bestämt dig för en Australian labradoodle.
  • Har du någon tidigare erfarenhet av hundar? Beskriv.
  • Vem/vilka kommer hunden att bo tillsammans med? 
  • Finns det några allergier i familjen? Beskriv.
  • Hur kommer en hund att ha det hemma hos dig? Hur kommer vardagen att se ut för den vuxna hunden?
  • Hur kommer du att lösa tillsynen och umgänget med valpen under de första 6 månaderna? Det första året?
  • Hur många timmar om dagen kommer hunden att vara ensam hemma en genomsnittlig vardag?
  • Hur tänker du kring att gå olika kurser med din hund? Beskriv vad du är intresserad av.
  • Är du intresserad av att utbilda hunden till vårdhund/terapihund?
  • Australian labradoodle kräver en hel del pälsvård, både i form av borstning, badning och trimning. Beskriv hur du tänker göra med din framtida valp.

Har du andra frågor eller funderingar än om det finns valpar tillgängliga så hör gärna av dig till mig antingen via e-post northernlightdoodle@icloud.com eller per telefon, 070-239 26 91.
Är ni intresserade av att komma och hälsa på oss och våra hundar så tar vi i dagsläget emot utomhusbesök.

Blir det inte just du som får möjlighet att hämta hem en valpkull från denna kull så är du välkommen att lämna in en ny intresseanmälan för kommande kullar. Intresseanmälan sparas och flyttas inte över till kommande kullar. Det kanske kan vara en idé att spara dina svar.

Intresseanmälan för en valp är nu öppen

Vänligen svara utförligt på frågorna nedan.