Fodervärd

Är du intresserad av att vara fodervärd?

Just nu söker vi inte någon fodervärd.

Fodervärd


Är du intresserad av att vara fodervärd till en av våra hundar? Vi ser gärna att ni bor i Umeåregionen (max 30 min ifrån). Att vara fodervärd innebär att hunden bor hos dig, men att den ägs av mig liksom avelsrättigheterna. Har du en tik så kommer tiken att vara hos oss några dagar i samband med parningen och bo hos oss minst två veckor före valpningen och tills dess att valparna är åtta till tio veckor gamla. Är du fodervärd till en hane så kommer vi att låna hanen några dagar i samband med varje parning. Hundarna kommer att genomgå de tester som krävs för att bli godkända som avelshundar. Jag önskar också att hunden och ni träffar mig regelbundet och att tiken får vara hos mig lite då och då för att den ska känna sig hemma och att det inte ska kännas stressande när den kommer inför valpningen.

All planering och allt arbete inför parning och de tester som hunden ska göra går jag igenom med er och jag tar hunden till veterinär för de tester som görs där.

Läs gärna mer på Köpa hund.se eller på Agria

Har frågor kring att vara fodervärd så hör gärna av dig via mail till northernlightdoodle@icloud.com.

Som fodervärd är det en fördel om du har tidigare hundvana, gärna haft hund i vuxen ålder. Du får gärna ha ett stort intresse för hund, träning av hund och pälsvård och även av att hålla kontinuerlig kontakt med mig som uppfödare. Fyll gärna i intresseanmälan nedan. Jag utvärderar intresseanmälningarna löpande och tar kontakt allteftersom.


Just nu söker vi inte någon fodervärd.